Uncategorized

Elementor #2763

Онлајн часови по математика за прва година Почетна група 90 минути Четврток 16:00 – 17.30 часот Петок 11:15 – 12.45 часот Слоб. места: 9/10 Пријави се Напредна група 90 минути Четврток 18:00 – 19.30 часот Петок 09:30 – 11.00 часот Слоб. места: 10/10 Пријави се Почетна група се ученици на кои математиката моментално не им …

Elementor #2763 Read More »

Онлајн часови математика

Онлајн часови по математика за прва година × 078-500-615 Закажете преку телефон или пишете нѝ порака: Почетна група 90 минути Четврток 16:00 – 17.30 часот Петок 11:15 – 12.45 часот Слоб. места: 9/10 Напредна група 90 минути Четврток 18:00 – 19.30 часот Петок 09:30 – 11.00 часот Слоб. места: 10/10 Закажи бесплатен час Почетна група …

Онлајн часови математика Read More »

Групни часови по математика за втора година​

Групни часови по математика за втора година Уписите се во тек Првата средба е во вторник (26 Октомври, 2023). Уплатите почнуваат со месец Ноември, а првата средба е гратис. Доколку не сте уплатиле, а сакате да присуствувате на пробен час, потребно е да закажете, за да видиме дали има слободно место. За тие што уплатиле …

Групни часови по математика за втора година​ Read More »

Групни часови по математика за прва година

× 078-500-615 Закажете преку телефон или пишете нѝ порака: Математика за прва година во мали групи Уписите се во тек Доколку не сте уплатиле, а сакате да присуствувате на бесплатен пробен час, потребно е да закажете, за да видиме дали има слободно место. За тие што уплатиле местото е резервирано. Ја следиме гимназиската наставна програма …

Групни часови по математика за прва година Read More »