Групни часови по математика за втора година​

Групни часови по математика за втора година

Уписите се во тек

Првата средба е во вторник (26 Октомври, 2023).
  • Уплатите почнуваат со месец Ноември, а првата средба е гратис.
  • Доколку не сте уплатиле, а сакате да присуствувате на пробен час, потребно е да закажете, за да видиме дали има слободно место.
  • За тие што уплатиле местото е резервирано.
Просторијата е во опуштена атмосфера, опремена со мини кујна, бесплатно кафе, чај, има посебни машки и женски тоалети, паркинг итн.

Втора година

За повеќе инфо:
Тел: 078-500-615
E-mail: contact@e-learning.mk