Групни часови по математика за прва година

Математика за прва година во мали групи

Уписите се во тек

  • Доколку не сте уплатиле, а сакате да присуствувате на бесплатен пробен час, потребно е да закажете, за да видиме дали има слободно место.
  • За тие што уплатиле местото е резервирано.
  • Ја следиме гимназиската наставна програма – синхронизирано со наставата во школо.
Просторијата е во опуштена атмосфера, опремена со мини кујна, бесплатно кафе, чај, има посебни машки и женски тоалети, паркинг итн.

Прва година

Не сте задоволни?
Ги добивате парите назад!
Е-Образование ви нуди поврат на средствата во рок од 7 дена, доколку не сте задоволни од курсот

За повеќе инфо:
078-500-615
contact@e-learning.mk