Онлајн часови

Онлајн часови

Закажи час

  • Добивате онлајн час по математика или физика во времетраење од 90 минути (еквивалентно на 2 часа од по 45 минути), еден на еден, со модерна дигитална табла и дигитално пенкало, многу попрегледно и поефективно отколку класичната табла во училиште.