Решени задачи Математика за 7 одделение

Само 250 ден/месец

Секогаш имав проблеми со математика. Се логирав на курсов со цел да добијам барем едно тројче. Добив четворка и се мотивирав да одам на петка. Па што, не сум глупа!

Вики
Студент