Часови по математика во мали групи

(Закажете 1 пробен час бесплатно)

Прва година
(група во живо)

Прва година
(онлајн)

Матура

Не сте задоволни?
Ги добивате парите назад!
Е-Образование ви нуди поврат на средствата во рок од 7 дена, доколку не сте задоволни од курсот

Онлајн курсеви

MKD2,500

Математика 1 средно (во изработка)

ВО ИЗРАБОТКА!
Видео туторијали, со објаснувања на темите и задачите од учебникот по математика за 1ва средно - гимназиско