root

Онлајн часови

Онлајн часови × 078-500-615 Закажете преку телефон или пишете нѝ порака: Закажи час 2 x 45 = 90 минути Време по договор Онлајн, на модерна дигитална табла. 1000 денари Стави во кошничка Закажи бесплатен пробен час Добивате онлајн час по математика или физика во времетраење од 90 минути (еквивалентно на 2 часа од по 45 […]

Онлајн часови Read More »

Elementor #2763

Онлајн часови по математика за прва година Почетна група 90 минути Четврток 16:00 – 17.30 часот Петок 11:15 – 12.45 часот Слоб. места: 9/10 Пријави се Напредна група 90 минути Четврток 18:00 – 19.30 часот Петок 09:30 – 11.00 часот Слоб. места: 10/10 Пријави се Почетна група се ученици на кои математиката моментално не им

Elementor #2763 Read More »

Онлајн часови математика за прва

Онлајн часови по математика за прва година × 078-500-615 Закажете преку телефон или пишете нѝ порака: Почетна група 90 минути Четврток 16:00 – 17.30 часот Петок 11:15 – 12.45 часот Слоб. места: 9/10 Напредна група 90 минути Четврток 18:00 – 19.30 часот Петок 09:30 – 11.00 часот Слоб. места: 10/10 Закажи бесплатен час Почетна група

Онлајн часови математика за прва Read More »

Групни часови по математика за втора година​

Групни часови по математика за втора година Уписите се во тек Првата средба е во вторник (26 Октомври, 2023). Уплатите почнуваат со месец Ноември, а првата средба е гратис. Доколку не сте уплатиле, а сакате да присуствувате на пробен час, потребно е да закажете, за да видиме дали има слободно место. За тие што уплатиле

Групни часови по математика за втора година​ Read More »

Групни часови по математика за прва година

× 078-500-615 Закажете преку телефон или пишете нѝ порака: Математика за прва година во мали групи Уписите се во тек Доколку не сте уплатиле, а сакате да присуствувате на бесплатен пробен час, потребно е да закажете, за да видиме дали има слободно место. За тие што уплатиле местото е резервирано. Ја следиме гимназиската наставна програма

Групни часови по математика за прва година Read More »