e-Learning е забавна платформа за онлајн учење, со посебен фокус на учениците од основно и средно образование. Покрај туториалите по математика, физика и информатика, ќе следат и содржини од неформално образование поврзани со личниот развој, а изработени од врвни експерти.

Инструктор

Златко Бучкоски e oсновач и главен инструктор на e-Learning. Тој вљубеник во природните науки со бројни државни награди и признанија од областа на математиката, физиката и астрономијата, а ја претставуваше Македонија и на 31-та меѓународна олимпијада по физика во Лестер, Велика Британија.
Како инструктор и ментор по математика се занимава цели 20 години, држејќи приватни часови на ученици од основно, средно и високо образование.

Сите мои ученици успеале. Ќе успееш и ти.
Сè што ти треба е воља и одлучност, а мотивацијата и прогресот препушти ми ги мене.

Златко Бучкоски
Основач на e-Learning