Телефон: 078-500-615

Едукатор

Златко Бучкоски е дипломиран инженер по информатички науки и компјутерска техника и љубител на природните науки со бројни државни награди и меѓународни признанија од областа на математиката, физиката и астрономијата, а ја претставуваше Македонија и на 31-та меѓународна олимпијада по физика во Лестер, Велика Британија.
Како едукатор и ментор по математика се занимава цели 20 години, држејќи приватни часови на ученици од основно, средно и високо образование.

Пиши ни порака


Посветен да го обезбедам најдоброто едукативно искуство.
Сите мои ученици успеале. Ќе успееш и ти.
Сè што ти треба е воља и одлучност, а мотивацијата и прогресот препушти ми ги мене.

Златко Бучкоски
Основач на e-Learning