Кратенки:
  • SPACE   Започни / Паузирај тајмер
  • ALT + P  Сесија
  • ALT + S  Мала пауза
  • ALT + L  Голема пауза
  • ALT + R  Ресетирај тајмер
Нотификации
Можеш да ја промениш аудио нотификацијата и гласноста преку Подесувања
Десктоп нотификациите моментално работат на Chrome, Firefox и Safari
Добивај десктоп нотификации
Bookmark
Притисни Ctrl + D за да ја зачуваш странава во Bookmars и да ѝ пристапувш со еден клик

За промена на алармот, гласноста, времињата итн. кликни на подесувања.
Подесувања
Како работи оваа техниката?

Оваа апликација е според „Помодоро техниката“ за менаџирање на времето за продуктивно и ефективно учење или работа. Непланираните паузи ги нарушуваат концентрацијата и ефикасноста при учењето, но планираните ги зголемуваат. Главната поента на помодоро техниката е да имате непречено, фокусирано и ефективно време на учење со испланирани паузи.

ЧЕКОРИТЕ СЕ ЕДНОСТАВНИ:

ВАЖНО:
За повеќе инфо, кликни тука.
×

Кориснички преференци

Одберете аларм


Одберете гласност


Поставете свои времиња (во минути)


×

Логирани сесии

Постигната цел:
Сесија Почеток Крај Белешки
×