Ова е повторлив настан

Почетна група

27окт11:1512:45Почетна групаПочетна група

Опис

90 минути час по математика за почетна група.

Време

(петок) 11:15 - 12:45

Резервирај си место

Tickets are not available for sale any more for this event!