Ова е повторлив настан

Напредна група

26окт18:0019:30Напредна групаПочетна група

Опис

90 минути час по математика за напредна група.

Време

(четврток) 18:00 - 19:30

Резервирај си место

Tickets are not available for sale any more for this event!