Ова е повторлив настан

Почетна група

26окт16:0017:30Почетна групаПочетна група

Опис

90 минути час по математика за почетна група.

Време

(четврток) 16:00 - 17:30

Резервирај си место

Tickets are not available for sale any more for this event!