Ова е повторлив настан

Група во живо

31окт19:1520:45Група во живо

Опис

Оваа група се среќава секој вторник од 19:15 до 20:45 и ја следиме гиманзиската наставна програма по математика за прва средно.

Време

(вторник) 19:15 - 20:45